17 Februari 2024

10.00u -
11.00u

Actie Blauwpoort

, Kleithoekstraat 34, 8790 Waregem

Ik doe mee!
Op zaterdag 17 februari bezoekt onze nationale co-voorzitter Jeremie Vaneeckhout onze stad Waregem om een lokaal dossier mee aan de kaak te stellen. Wij kozen voor site Blauwpoort, waar na 20 jaar juridische strijd de beslissing is gevallen om deze tot bedrijventerrein om te vormen. En waar men een gebied (open ruimte) van meer dan 50 voetbalvelden groot zal verharden. Wij blijven deze beslissing bekritiseren, maar in de veronderstelling dat deze onomkeerbaar is lanceren we de concrete vraag naar compensatie (lees: grote sites ontharden) en meer groen(behoud) op Waregems grondgebied.
Blauwpoort blijft de gemoederen beroeren, dus we verwachten opnieuw de nodige persaandacht. En willen wij er met zo veel mogelijk sympathisanten verzamelen.

We zouden die zaterdag om 9u45 stipt (tot uiterlijk 11u) afspreken aan de Kleithoekstraat 34 in Waregem. Simpelweg aanwezig zijn volstaat. Met hoe meer sympathisanten we er zijn, hoe meer impact. 
Kom je ook?! Heel graag.
Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.